Kursus i akrylmaling og sandspartel

Beskrivelse
Oplev hvilket fantastisk udtryk sandspartel tilfører dine malerier. Vi arbejder med rustikke baggrunde og lag-på-lag teknikker, der giver nogle spændende effekter.

Malerierne med sandspartel laver vi over to dage, da spartelmassen skal være helt tør, før vi kan arbejde videre med billederne. Det er derfor en rigtig god idé at arbejde på flere lærreder i løbet af kurset.

Til den anden type af malerier, vi skal arbejde med på dette kursus, vil det være en god idé, at medbringe forskellige materialer. Det kan være aviser, gerne med udenlandsk tekst, servietter eller andet materiale i papir, som vi herefter vil prøve at få integreret smukt og elegant i maleriet.

Forudsætninger
Kurset kræver ingen forudsætninger, da jeg støtter og vejleder dig under processen. Husk at male, gør vi for at skabe mest muligt glæde for os selv og andre. Det skal være sjovt.

Pris
Du finder prisen under tilmelding og kurser. Prisen inkluderer kaffe, te og snack, men eksklusive materialer.

Det er muligt at tilkøbe materialepakken for 375,-

Materialepakken indeholder 2 lærreder 50x50cm, samt maling og andre spændende materialer til kursusdagene. Med materiale pakken, står det hele klar til dig, når du møder op, så er det nemt og enkelt at gå i gang.

Tilmelding
Se kursusplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *